Financiële informatie, links en rekenmodules
maandag 20 mei 2024

12 december: bijeenkomst SaaS~Cloud Netwerk over social media als ex..

8 okt 2012 om 17:25

Het Saas~Cloud Netwerk organiseert op 12 december een bijeenkomst over social media als extra businesscomponent. Hierbij wordt stilgestaan bij drie succesvolle voorbeelden van het gebruik van social media in een business-to-businessconcept. Sprekers zijn Mike Brantjes (Worknets.com), David van
Puyvelde (Salesforce) en Roel Hilberink (CRM Resultants).

Intensiever zakelijk contact dankzij social media

Business-to-business is niet langer alleen maar het leveren van diensten. De opkomst van de cloud zorgt voor intensievere contacten tussen groepen die samen zaken doen. Deze sociale component komt tot uiting door de diensten die worden geleverd te combineren met social media. Met behulp van
apps voor de digitale ruimte kunnen groepen geco*rdineerd en effici*nt werken aan gemeenschappelijke doelen.

Op 12 december staan we stil bij drie voorbeelden van dit soort combinaties, namelijk:

* Worknets.com: dit bedrijf bouwt volgens eigen zeggen aan de 'digitale polder'. Hierbij zorgen groepen voor innovatieve oplossingen voor gezamenlijke problemen door permanent met elkaar in contact te staan. Dit gebeurt over de bedrijfsgrenzen heen. Mike Brantjes houdt een presentatie over
de opmerkelijke verschillen tussen de VS en Nederland wat betreft dit onderwerp.
* Salesforce: dit bedrijf combineert z'n product succesvol met de inzet van chatter. David van Puyvelde vertelt over wat chatter betekent voor het succes van Salesforce.
* CRM Resultants: op verzoek van z'n gebruikersgroep werkt CRM Resultants inmiddels met een Facebookintegratie Roel Hilberink vertelt over deze nieuwe dimensie van samenwerken met en tussen klanten.

Praktische info

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst 'Social media als extra businesscomponent'. Voor leden van ICT~Office is de bijeenkomst gratis toegankelijk. Overige genteresseerden betalen EUR 100,- p.p. (excl. BTW).

Aanmelden voor bijeenkomst 'Social media als extra businesscomponent' op woensdag 12 december 2012

Laat ook via onze online deelnemerslijst op LinkedIn (klik op link) weten dat u aanwezig bent bij de bijeenkomst en ontdek met wie u op 12 december kunt netwerken.

De bijeenkomst vindt plaats van 16:00 u. tot 19:00 u. op het kantoor van ICT~Office in Woerden. Een routebeschrijving naar ons kantoor vindt u op www.ictoffice.nl/route.

Informatie

Voor nadere info kunt u terecht bij Ellen Klomp via 0348 - 49 38 34 of e-mail.


Trefwoorden bij dit artikel

Cloud, Dienstverlening leden, Innovatie, Saas~Cloud

Overig nieuws

Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning